De peste 600 de ani, Stella Artois respectă un ceremonial rafinat și strict pentru turnarea berii în pahar: Ritualul de Turnare a Berii în nouă pași. O tradiție veche, pornită în 1366 în Leuven, Belgia. Denumirea celor nouă pași ai Ritualului de Turnare a Berii împrumută din terminologia medievală a cavalerilor: Purificarea, Sacrificiul, Alchimia Lichidă, Coroana, Alungarea, Tăierea capului, Curățarea, Regula celor două degete și, ultimul pas, Răsplata. Ritualul este păstrat cu strictețe și astăzi pentru că potențează minunat gustul autentic Stella Artois. Istoria Stella Artois a început în fabrica Den Hoorn din Leuven, Belgia. Apărută inițial pentru a sărbători Crăciunul, cu numele Stella - numele latin pentru "stea" - datorită excepționalei sale clarități, Stella Artois a ajuns să fie etalonul berii de calitate. Ea se servește numai în paharul special, care evidențiază culoarea sa intensă, aurie și îi accentuează savoarea desăvârșită. Stella Artois are o aromă plăcută, ușor amăruie și oferă o senzație de prospețime la final, ceea ce o distinge de alte tipuri de bere din Europa. Varianta non-alcoolică a celei mai iubite beri belgiene din lume are același gust Stella Artois, pentru că la fabricarea Stella Artois Fără Alcool se folosesc aceleași ingrediente de calitate și același proces de producție. Bergenbier S.A. produce Stella Artois în fabrica de la Ploiești, atât în varianta originală, cât și în cea Fără Alcool, folosind întocmai procesul de fabricație al berarilor belgieni.
Acest produs se vinde la naveta!
Pretul afisat reprezinta pretul cu naveta si sticle la schimb. Daca nu aveti naveta la schimb, se va adauga in cosul final si valoarea acestora.